Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: “Την τρίτη μέρα στο Fay’ s Τime είπα, τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;”

“Είναι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν αυτά που συζητάμε αφορούν κανέναν”

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Στο “Πρωινό ΣουΣου” μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την καθημερινή του παρουσία στο “Fay’s Time“, στο “Break” με την Βάσω Λασκαράκη, αλλά και στο “Survivor”.

“Την τρίτη μέρα στο Fay’s time είπα τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή; Ωραία είναι, άλλοι ρυθμοί του καθημερινού, άλλοι του Σαββατοκύριακου. Είναι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν αυτά που συζητάμε αφορούν κανέναν και με πειράζει η Φαίη ρωτώντας μου αν θέλω να αναλάβω την αρχισυνταξία. Όταν βαριέμαι στην εκπομπή φαίνεται. Και βαριέμαι, όχι γιατί είναι βαρετή η εκπομπή αλλά γιατί θεωρώ ότι κάποια θέματα μπορεί να μην αφορούν εμένα. Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για το The Break, όχι γιατί βαριέμαι εγώ, αλλά γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση του τηλεθεατή” ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

“Δεν έχω μάθει τίποτα για Survivor Πανόραμα, αν υπήρχε κάτι τέτοιο, κάτι θα είχε πάρει το αυτί μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χρόνος στο πρόγραμμα του καναλιού για το Survivor Πανόραμα. Εμένα δε με αφήνει η Φαίη να πάω στο Survivor φέτος. Το ποσοστό των καινούργιων και τον παλιών παικτών που θα δούμε, το ξέρει μόνο η εταιρεία” σημείωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου