Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Ρακιντζής: “Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν”

«Κάποια στιγμή θα υπάρξει τέλος για τις live εμφανίσεις μου αλλά τέλος για τη μουσική δεν θα υπάρξει και αυτό είναι το σημαντικό», είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε ο Μιχάλης Ρακιντζής. Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στο χώρο, στις live εμφανίσεις που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ρακιντζή

«Ως παιδιά παίζαμε έξω και κάναμε εύκολα παρέες. Από πιτσιρικάς το τραγούδι ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί στην καριέρα μου. Στο ξεκίνημά μου έλεγαν να ασχοληθώ με ό,τι θέλω, αρκεί να σπουδάσω», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Όπως είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής, η δισκογραφική του εταιρεία ήταν πάντα υποστηρικτική «σε ό,τι βλακεία και αν έκανα ή σε ό,τι concept εκτός πραγματικότητας», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «από την εποχή των επιτυχιών δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες συναυλίες στα γήπεδα και την πολύ θερμή ανταπόκριση του κόσμου. Κάποια στιγμή θα υπάρξει τέλος για τις live εμφανίσεις μου αλλά τέλος για τη μουσική δεν θα υπάρξει και αυτό είναι το σημαντικό».

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο Μιχάλης Ρακιντζής θέλει να την κρατάει για τον ίδιο και γι’ αυτό που θέλει να μιλάει είναι μόνο για τη δουλειά του: «Θέλω να μιλάω στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές για τη δουλειά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής τραγουδάει κάθε Παρασκευή στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» με την Σοφία Βόσσου και την Σοφία Αρβανίτη.

«Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τη μουσική. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, παραμένεις νέος», είπε κλείνοντας ο Μιχάλης Ρακιντζής.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου