Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: Η επική αντίδραση του γιου της όταν κυκλοφόρησε το Safe Sex

Η ξεκαρδιστική ατάκα που της είπε σε ηλικία 10 ετών

Η Χριστίνα Τσάφου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο γιος της όταν κυκλοφόρησε η ταινία Safe Sex» στην οποία συμμετείχε η ίδια.

«Ήταν 10 χρονών όταν βγήκε η ταινία. Την είδε κατευθείαν την ταινία, διότι του έλεγα ότι “αυτήν την ταινία δεν θα τη δεις αγόρι μου γιατί δεν είναι για την ηλικία σου” και μου έλεγε: “ταινία που παίζει η μανά μου; Θα τη δω ό,τι και να γίνει”», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Ήταν καθαγιασμένα τότε τα πράγματα με τη κωμωδία. Δεν μου είπε τίποτα μετά, είχε καταλάβει το παιδί ότι όλα αυτά είναι ψέμα», πρόσθεσε η Χριστίνα Τσάφου.

«Η χημεία σε μία ερωτική σκηνή δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει. Ή μπορεί να μη θες καθόλου τον άλλον, πρέπει να προσέχεις την καθαριότητα, να μυρίζει ωραία στο στόμα, η αναπνοή μας, δεν είναι εύκολο. Εγώ βέβαια δεν είχα και πολλά τέτοια. Είχα μερικά αλλά ήμουν πολύ τυχερή. Στο θέατρο θυμάμαι, πολύ παλιά, έλεγε ένας πρωταγωνιστής “όποιος ξαναφάει σκόρδο, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει”. Έγινε μεγάλη παρατήρηση, απαγορεύεται στο θέατρο το σκόρδο, είναι αγένεια, είναι νόμος».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου