Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Πυρπασόπουλος: “Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στην κάμερα του “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, τις συνεργασίες, για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπει και απάντησε το εάν έχει τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

“Δεν είναι σωστό να βλέπουμε το κινητό του συντρόφου μας. Πολλά πράγματα μπορούν να παρεξηγηθούν. Ο Πέτρος Λαγούτης παίζει και σκηνοθετούμε μαζί την παράσταση «Τέλειοι ξένοι». Δεν με ενδιαφέρει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν πτυχίο. Θέλω να τους εκτιμώ για την δουλειά που κάνουν. Την πρώτη φορά που πήγα στις Κάννες είπα “δεν ήταν και τίποτα φοβερό””, είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια:

“Δεν είμαι ακόμα χαζομπαμπάς, αργότερα. Τώρα ξεκινάμε και έχουμε μία επικοινωνία. Κάποιες φορές που μπαίνω στο σπίτι, η κόρη μου με κοιτάει σα να είμαι ξένος”.

 

Για τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και την επιστροφή στην τηλεόραση

“Ο κόσμος όταν με βλέπει στον δρόμο έχει την αίσθηση ότι με ξέρει άλλα δεν θυμάται από πού. Ο κόσμος όταν με συνάντα με ρωτάει, εάν είμαι αυτός που δουλεύει στην εφορία. Θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα κάνω μία ταινία στο εξωτερικό”.

Κλείνοντας είπε:

“Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου