Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: Συγκλονίζει με τη δραματική εμπειρία κατάδυσης που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

«Θα πνιγόμασταν και οι δύο…»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για τη σημαντικότητα που έχουν οι κολλητοί του φίλοι στη ζωή του και μοιράστηκε ένα παράδειγμα με τον έναν από αυτούς, όταν παραλίγο να πνιγεί σε μία κατάδυση που έκαναν. «Εμείς οι άντρες έχουμε μια τάση να ακουμπάμε πάρα πολύ στη φιλία. Πάρα πολύ.

Έχω πέντε φίλους που πραγματικά μπορώ να πω ότι στις δύσκολες και ήταν εκεί και θα είναι εκεί. Και για θέματα υγείας και ρίσκου μεγάλου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης.

«Με τον κολλητό μου έχουμε κάνει κατάδυση στα 32 μέτρα και έμεινα από οξυγόνο. Με έβγαλε, στα 12 μέτρα σχεδόν πνιγόμουν. Λέγεται body breathing, παίρνεις τον αναπνευστήρα του άλλου και εισπνέεις, εγώ όμως επειδή δεν είχα αέρα έπαιρνα τα νερά. Ανέβαινα και πνιγόμουν. Αν δεν είχε την ανάλογη ψυχραιμία, αυτός με μία ανάσα κι εγώ με τρεις και ήταν σε πανικό, θα πνιγόμασταν και οι δύο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι ανώτερο κι από εσένα κι από τον άλλον, όπου από αυτό είμαστε εξαρτημένοι», εξομολογήθηκε. «Θα έλεγα ναι, του χρωστάω τη ζωή μου», τόνισε, o Αλέκος Συσσοβίτης.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου