Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Γλυκερία αποκαλύπτει για τον σύζυγό της: “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον γνώρισα όταν…”

Όσα είπε στο «Στούντιο 4»

Στο πλατό του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Γλυκερία και αναφέρθηκε στην καριέρα της, στη συμμετοχή της στο πρώτο talent show της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Η Γλυκερία θυμήθηκε τη χρονιά που έλαβε μέρος στο θρυλικό «Να η ευκαιρία», έναν διαγωνισμό εντελώς διαφορετικό συγκριτικά με τα σύγχρονα σόου ταλέντων.

Οι δηλώσεις της Γλυκερίας

«Πήγα στην Columbia για να κάνω φωνητικά στον Γιώργο Κοινούση. Τότε η Columbia ήθελε να με προωθήσει, με έναν τρόπο να με αποκτήσει. Με έστειλαν στο “Να η ευκαιρία” να με δει ο κόσμος. Εγώ κέρδισα στο “Να η ευκαιρία”, είχα πάρα πολύ καλούς βαθμούς”».

«Ήταν πραγματικά διαγωνισμός, ήταν στην επιτροπή ο Γιώργος ο Κατσαρός, η Ροζίτα Σώκου, η Μάνου, ο Γρηγόρης Γρηγορίου».

«Με την Columbia δεν έκανα κάτι γιατί δεν προέκυψε. Μου πρότειναν ένα ρεπερτόριο… Μου πρότειναν τραγούδια που, όχι ότι δεν τα αγαπούσα, αλλά δεν ήμουν εξοικειωμένη με αυτό το είδος των τραγουδιών από μόνη μου. Εγώ αγαπούσα τα λαϊκά, αυτά έμαθα από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Οπότε το τρέναρα, έκανα κάτι συμμετοχές σε κάποιους δίσκους που έκανε η Columbia τότε. Δεν είπα “όχι” στο βραβείο του “Να η ευκαιρία”, απλά δεν προέκυψε. Έγινε πολύ ομαλά, δεν έγινε κάτι συνταρακτικό».

«Αρκετοί ακόμα χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι “και η Γλυκερία βγήκε από talent show”. “Καμία σχέση, τότε ήταν πραγματικά διαγωνισμός» τόνισε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.







Τέλος, παρότι σπάνια μιλάει για τα προσωπικά της έκανε αναφορά στον σύζυγό της, Στέλιο Φωτιάδη και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν.

«Όλα αυτά τα χρόνια είχα την αμέριστη βοήθεια του συζύγου μου, ο οποίος έγινε πολύ νωρίς σύζυγός μου. Γνώρισα τον άντρα μου όταν τραγουδούσα με τον Κοινούση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, κάναμε μια σχέση και στα δύο χρόνια παντρευτήκαμε. Τον παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια σχέσης και είμαστε μέχρι σήμερα μαζί».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου