Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τσιμτσιλή: “Ούτε ο ΣΚΑΙ με άδειασε, ούτε η Βάσω”

«Αν η Σταματίνα απορεί για το μέγεθος της καρδιάς μου, έχω πολύ μεγάλη καρδιά και δεν κρατάω κανέναν αρνητισμό», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε συνέντευξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε και για τη δήλωση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι τον “άδειασε” ο ΣΚΑΙ.

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει ένα vibe έντασης για τον κόσμο, δεν νομίζω ότι του δίνουμε χαρά κάθε μέρα. Ως τηλεθεατής, πολλά πράγματα δεν θα τα έβλεπα. Επηρεάζομαι από πράγματα που γίνονται μέσα στη δουλειά, παρόλο που δεν τα παίρνω και πολύ μέσα μου», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στη συνέχεια: «Κάναμε ένα πολύ ωραίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη, τη γνώρισα όταν ήρθε σπίτι μου. Ούτε ο ΣΚΑΙ με άδειασε, ούτε η Βάσω με άδειασε, ούτε κανείς.

Αν η Σταματίνα απορεί για το μέγεθος της καρδιάς μου, έχω πολύ μεγάλη καρδιά και δεν κρατάω κανέναν αρνητισμό. Δεν έχω τίποτα με τη Βάσω, ούτε αυτή με εμένα. Δεν είναι ότι ήρθε η Βάσω και μου έφαγε την εκπομπή».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου