Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: “Οι φαν του Καζαντζίδη είναι “Ταλιμπάν”, ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα πολλά”

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης μίλησε για το ξεκίνημά του, τις επιτυχίες αλλά και τη σχέση του με τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη

Τον Χρήστο Νικολόπουλο υποδέχτηκαν στο «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα του βήματα και την συνεργασία του με τον Στέλιο Καζατζίδη, η οποία έληξε άδοξα και εξελίχθηκε σε κόντρα.

«Πάντα ήμουν διστακτικός με τις τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσίες μου αλλα επειδή είναι ένα θεμα που το γνωρίζω και είχα τι να πω και είπα το “ok”», είπε αρχικά ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Τα πρώτα του βήματα

«Γεννήθηκα μουσικός, αποφάσισα ότι το κέντρο των πραγμάτων είναι στην Αθήνα και γι΄αυτό κατέβηκα από τη Βέροθα. Οι γονείς μου ήταν αγρότες, καμία σχέση με τη μουσική. Έκανα διάφορα επαγγέλματα, πήγα και στη σχολή για Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Υπήρχε μία παρεξήγηση τότε για τον χώρο του μπουζουκιού ότι όποιος παίζει μπουζούκι, είναι αλήτης. Μου έταζε ο πατέρας μου ότι “θα σου φτιάξω ένα κοστούμι, αν παρατήσεις το μπουζούκι”. Στα 14 ήταν η πρώτη μου δουλειά σε ένα κέντρο ενός χωριού και μάλιστα έγινε μία μεγάλη φασαρία. Κάποιοι μάλωναν και καίγανε μετά τις καρέκλες», αποκάλυψε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Η συνεργασία, η φιλία και η κρίση με τον Καζαντζίδη

«Η πρώτη καλή δουλειά ήταν με τον Καζαντζίδη. Πέρασα από οντισιόν, ήταν εκεί και ο Παπαϊωάννου, με το μπουζούκι του έπαιξα. Δεν υπήρχε κανείς να μην αγαπάει τον Καζαντζίδη. Ήταν ο θεός του λαϊκού τραγουδιού. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ποτέ το πόσο τον αγάπησε ο κόσμος. Δεν το πίστευε, νόμιζε ότι όλοι κάτι θέλουν από αυτόν», είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Στην συνέχεια ανέφερε ο Χρήστος Νικολόπουλος: «Προσπαθούσα να τον πείσω και του έλεγα “μα δεν βλέπεις πόσο σε αγαπάει ο κόσμος;”. Είχε την καχυποψία με τους ανθρώπους. Ήταν πολύ επιφυλακτικός. Είχε πολλές πληγές παιδικές. Γίναμε καρδιακοί φίλοι.

Σταμάτησα να δουλεύω μαζί του γιατί σταμάτησε από το τραγούδι». Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει. Δεν τον πείραξα, αυτός με πείραξε. Δεν άργησα να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνούν εύκολα».

Στο τέλος ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκάλυψε: «Οι φαν του Στέλιου Καζατζίδη είναι Ταλιμπάν, ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα πολλά. Άμα δείτε στα σχόλια μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω σε άλλους όχι. Μου κόστισε προσωπικά αλλά στις δουλειές με ωφέλησε. Κάποιοι φανατικοί με μίσησαν αλλά κάποιοι κατάλαβαν ότι είχα δίκιο και μου έδειξαν απλόχερα την αγάπη τους».






Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου