Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Εξελίσσεται σε πολιτικό ανέκδοτο, τη χοντράδα δεν μπορεί να την πάρει πίσω”

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος το πρωί της Παρασκευής, στο “Πρωινό Σουσου” προχώρησε σε μία ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός μίλησε για τις δηλώσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί τεκνοθεσίας στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκω μία συγγνώμη υποκριτική, γιατί όταν τη λες για κάτι που αφορά την επιθυμία σου, μου κάνει ότι είναι μία υποκριτική ανασκευή γκάφας από έναν πολιτικό” ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Έκανε γκάφα και προσπαθεί να το ανασκευάσει. Τη χοντράδα δεν μπορεί να την πάρει πίσω, την ανασκευάζει εκ του πονηρού” επισημαίνει αμέσως μετά στη συζήτηση.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Υπήρχε εκπομπή που κατηύθυνε τον κόσμο τι να ψηφίσει”

 

“Λέει κάποιος κάτι χοντρό, απάνθρωπο για μένα, ότι παραγγέλνει παιδιά λες και είναι delivery… μέσα στον ρομαντισμό αυτό εγώ νομίζω ότι με κοροϊδεύουν. Εξακολουθεί να το πιστεύει” τονίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Πήγε στην Αμερική, αφού έκανε αμέτρητες γκάφες, έκανε ένα νέο σεμινάριο και γύρισε πίσω με καινούργιο πρόσωπο και προσπαθεί να περιμαζέψει ό,τι μπορεί. Δεν είναι ότι δεν μας αρέσει αλλά ο συγκεκριμένος μην πω σε τι εξελίσσεται… σε πολιτικό ανέκδοτο εξελίσσεται” σχολίασε αμέσως μετά ο ραδιοφωνικός παραγωγός στον αέρα του ΟΡΕΝ.

“Μέχρι και το κόμμα του έχει τρελαθεί. Ο ίδιος το διαλύει το κόμμα, τι να κάνω; Να τον λυπηθώ;” καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου