Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αιμιλία Υψηλάντη: “Έχω πάει σε εφημερίδες ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου”

“Είχα όμως και εγώ τα δικά μου δίκια τότε” υπογραμμίζει η Αιμιλία Υψηλάντη

Την Αιμιλία Υψηλάντη φιλοξένησε η Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής της, «Καλύτερα αργά» στο Action 24 με αφορμή την παράσταση την οποία παρουσιάζει στη σκηνή του θεάτρου Αργώ. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την ενασχόληση με την πολιτική και τον συνδικαλισμό ενώ παραδέχθηκε πως έχει ζητήσει στο παρελθόν την απόλυση δημοσιογράφου.

Οι δηλώσεις της Αιμιλίας Υψηλάντη

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία Υψηλάντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως υπάρχουν δημοσιογράφοι σήμερα που δεν θα ήθελαν καθόλου να με δούνε. Διότι έχω πάει σε εφημερίδες ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου. Ο δημοσιογράφος είχε δίκιο να μη θέλει να με βλέπει και εγώ όμως είχα τα δικά μου δίκια τότε».

«Το έκανα γιατί τα είχε βάλει τότε με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Θέλω να εξηγήσω κάτι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να διαχωρίσει κάποιος το πως μια ενέργεια σου, την οποία την κάνεις ως εκ της θέσεως σου, από την προσωπικότητα σου, η οποία είναι κάτι άλλο. Δηλαδή όταν εσύ είσαι πρόεδρος ενός σωματείου ή λειτουργείς έναν χώρο, είσαι υποχρεωμένος να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες υπερβαίνουν ακόμα και αυτά που ίσως εσύ θα ήθελες. Να μην είναι ακριβώς και το ίδιο».

«Αυτό είναι ένας εγκλωβισμός του ανθρώπου, για τον οποίο όμως ο άλλος δεν μπορεί κάποια στιγμούλα αργότερα στη ζωή να πει «όχι, αυτή μια χαρά γυναίκα είναι». Δεν μπορεί να το ξεχάσει και το κατανοώ απόλυτα αυτό. Αφού του έχω κάνει κακό. Να υπερβεί όλο αυτό το πράγμα; Δεν είναι από τη δική μου πλευρά μεγάλη απαίτηση;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αιμιλία Υψηλάντη στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου