Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Νανά Μούσχουρη στην παρουσιάση του νέου της άλμπουμ “Nana Mouskouri – Radio Days” στην ΕΡΤ (εικόνες και βίντεο)

Με αφορμή το γεγονός αυτό πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα  συνέντευξη τύπου στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παρουσία της Νανάς Μούσχουρη και το media.gr ήταν εκεί

Η Νάνα Μούσχουρη επιστρέφει στην καλλιτεχνική εστία, απ’ όπου ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 60 χρόνια, για να συναντήσει τις πρώτες, νεανικές ηχογραφήσεις της, καλά συντηρημένες από το Αρχείο της ΕΡΤ, έτοιμες να συναντηθούν με το κοινό διαφορετικών γενεών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μια νέα δίγλωσση δισκογραφική παραγωγή με διεθνές ενδιαφέρον.

Με αφορμή το γεγονός αυτό πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα  συνέντευξη τύπου στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παρουσία της Νανάς Μούσχουρη και το media.gr ήταν εκεί.

Η Νάνα Μούσχουρη κατά την διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως είναι είναι πολύ συγκινημένη, για όλον τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, τους ευχαρίστησε και ανέφερε πως: «Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει, γιατί ήμουν μια μικρή κοπέλα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην χώρα μας, την Ελλάδα και δεν ξέρω γιατί έφυγα έξω, αλλά ακολούθησα έναν δρόμο, αυτό της μουσικής, η οποία με έσπρωξε να πάω. Και όλο αυτό με έκανε να  έχω πάρα πολλούς φίλους στην Ευρώπη  και είμαι πολύ ευγνώμων για τις φιλίες που κρατώ».

 

Στα highlights της συνέντευξης τύπου: Η Νάνα Μούσχουρη τραγούδησε το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και στην συνέχεια σήκωσε τον Γιώργο Χατζηνάσιο, για να παίξει πιάνο και τραγούδησε ξανά.

 

 

Ο Μίμης Πλέσσας   με την σύζυγο του και την Νάνα Μούσχουρη

Μαργαρίτα Μάτσα (Διευθύντρια Minos EMI), Κωνσταντίνος Ζούλας (Πρόεδρος της ΕΡΤ) και η Νάνα Μούσχουρη.

 

Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μαργαρίτα Μάτσα (Διευθύντρια Minos EMI) Κουτράκης Γιάννης και η Νανά Μούσχουρη

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νάνα Μούσχουρη με την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου