Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Λένα Φλυτζάνη μίλησε πρώτη φορά για το μεσημβρινό δελτίο του ΣΚΑΪ

Ποιο ήταν το στοίχημα που έβαλε η Λένα Φλυτζάνη;

Η Λένα Φλυτζάνη παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Κ” και μίλησε για πρώτη φορά για την ανάληψη του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων που της ανέθεσε ο ΣΚΑΪ.

Προηγήθηκε η λήξη της συνεργασίας του σταθμού με την Εύα Αντωνοπούλου τον περασμένο Μάιο έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

“Ανέλαβα ένα προϊόν το οποίο ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο και το δικό μου στοίχημα ήταν να το κρατήσω εκεί και ταυτόχρονα να βάλω τη δική μου σφραγίδα” δηλώνει η Λένα Φλυτζάνη.

“Είχα την αγωνία να είμαι καλή στη δουλειά μου, να προσθέσω τα δικά μου χαρακτηριστικά και αυτό τελικά να βρει ανταπόκριση. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν, οπότε δούλευα, δουλεύω και θα δουλεύω πολύ σκληρά” παραδέχεται η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αμέσως μετά.

 

Δείτε επίσης: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το πρώτο δελτίο της Λένας Φλυτζάνη;

 

“Δεν θέλω να έρθει μια στιγμή που θα πω «Λένα, θα μπορούσες να είχες πει και αυτό» ή «Θα μπορούσες να είχες διαβάσει περισσότερο». Πλέον πατάω καλύτερα στα πόδια μου απ’ ό,τι πριν από έναν μήνα. Θέλω κάθε μέρα που περνάει να κατακτώ και λίγα τετραγωνικά από τον χώρο στον οποίο είμαι” σημειώνει η Λένα Φλυτζάνη.

Όσον αφορά το τι σκεφτόταν εκείνο το μεσημέρι του Ιουνίου, που κλήθηκε να παρουσιάσει το πρώτο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Εύα Αντωνοπούλου, η Λένα Φλυτζάνη εξομολογείται:

“Όλα καλά, το έχω κάνει κι άλλες φορές, κάνε μόνο να μην πάει κάτι στραβά σήμερα που είναι όλα κάτω από μεγεθυντικό φακό”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου