Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φελίσια Τσαλαπάτη: “Δεν έχω βλέψεις να είμαι η κεντρική παρουσιάστρια”

Η Φελίσια Τσαλαπάτη ξεκαθάρισε τις προθέσεις της και μίλησε για το πάνελ της νέας εκπομπής

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τις συζητήσεις για τη συμμετοχή Κάκκαβα Πουνέντη στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, την “κεντρική παρουσιάστρια” και τον “ερωτύλο” γιο της.

 

“Δεν έχω βλέψεις να είμαι η κεντρική παρουσιάστρια”

“Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις για το πάνελ. Νομίζω έχει κλειδώσει. Θέλω να ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε στο πρώτο μισό της σεζόν. Του αξίζει του Τριαντάφυλλου να πάρει τον χρόνο του και να ξεκουραστεί. Καλό θα του κάνει. Είναι πιθανό να είναι μαζί μας στην παρουσίαση και η Νάταλι Κάκκαβα. Δεν ξέρω αν θα είναι και ο Μάκης Πουνέντης στην παρέα μας, αλλά έχει ακουστεί το όνομά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε πολλές καρέκλες” είπε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη.

“Μακάρι να είμαι στην εκπομπή και ας έχω τον ίδιο ρόλο όπως στο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Δεν έχω βλέψεις να είμαι η κεντρική παρουσιάστρια και να λέω την πρώτη καλημέρα στην εκπομπή” παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.

 

“Είναι ερωτύλος”

Για την σχέση της με τον γιο της, η Φελίσια Τσαλαπάτη δήλωσε:

“Είναι μαγική η περίοδος με τον γιο μου, αλλά είναι και δύσκολα γιατί έχεις το άγχος να ”είμαι καλή μαμά”. Μέχρι στιγμής με έχει βοηθήσει πολύ το ωράριο του ραδιοφώνου. Τελευταία, ο γιος μου θέλει να παντρευτεί διάφορες συμμαθήτριές του. Έχουν ξεκινήσει οι έρωτες. Είναι ερωτύλος”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου