Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Σολωμού: “Με πειράζει όταν απομονώνουν 3 λέξεις και βγαίνω εγώ η τρελή”

Πως νιώθει η Μαρία Σολωμού με την κριτική που δέχεται για τα podcast;

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Την Μαρία Σολωμού βρήκαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε event, η οποία έκανε δηλώσεις για το αν θα έκανε κάποιες θεραπείες για το πρόσωπό της αλλά και τις αρνητικές κριτικές που δέχεται ανά διαστήματα για όσα λέει στο podcast της.

“Δεν ξέρω κανέναν που δείχνει πιο νέος απλά και μόνο με ενέσιμες θεραπείες. Botox κάνω όποτε έχω όρεξη, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια και το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δεν αντέχω τις βελόνες για αυτό δεν κάνω ενέσιμες θεραπείες. Αν με κοίμιζαν μπορεί και να τα έκανα όλα, πάντα όμως, με πολλή προσοχή. Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κάνε ό,τι θες αρκεί να μην βλέπω σημαία από χιλιόμετρο” είπε αρχικά η ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού: “Φέτος με έχουν “δείρει” αρκετά, θα περιμένω 2-3 χρόνια να δικαιωθώ”

 

Η Μαρία Σολωμού πρόσθεσε:

“Δεν με πειράζουν που με σχολιάζουν στα podcast, γιατί ακόμα και δεν έκανα αυτό θα έβρισκαν κάτι άλλο. Δεν με πειράζει αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι γιατί και αυτό είναι λογικό. Με πειράζει μόνο όταν απομονώνουν τρεις λέξεις και βγαίνω εγώ να είμαι η τρελή”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου