Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: “Ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα, έφυγα 15 μέρες μόνη”

“Απαγορεύω στον εαυτό μου να κλάψει” εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια

Το βράδυ της Πέμπτης 27/10, η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου με το “Ενώπιος Ενωπίω” για ακόμη μια σεζόν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και για την περίοδο που απομονώθηκε, τονίζοντας πως ο πάτος που έπιασε ήταν λυτρωτικός για την ίδια.

“Την περίοδο του κορωνοϊού έπιασα πάτο. Απαγορεύω στον εαυτό μου να κλάψει. Εκείνο το διάστημα έφυγα για 15-16 μέρες και πήγα μόνη μου σε ένα χωριό. Τα καταφέρνω μόνη μου. Νόμιζα ότι είμαι πολύ δυναμική και ότι τα καταφέρνω. Μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις που σου περιγράφω, κατάλαβα ότι έχω τεράστια ανασφάλεια, ότι είμαι ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος” είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε στη συνέχεια:

“Για μένα ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην το καταλάβεις, αλλά δεν έχεις περιθώρια πια, μόνο να ανέβεις. Άμα πιάσεις πάτο, η επόμενη επιλογή είναι αυτή, να αρχίσεις δειλά δειλά να ανεβαίνεις και αυτό μου έκανε μεγάλο καλό. Ήμουν μόνη μου, η προσωπική μου ζωή ήταν υπό διάλυση, “χτυπήθηκα” από παντού”.

 

Δείτε επίσης: Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια;

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε επίσης:

“Έμεινα κι αυτές τις 16 μέρες που έπρεπε χωρίς να μπορεί κανείς να μου φέρει ένα ποτήρι νερό, οπότε εκεί είπα ότι είναι η ευκαιρία μου να κλάψω, να σκεφτώ, να παραπονεθείς. Και από εκεί άρχισα σιγά σιγά να δυναμώνω και να παίρνω κάποιες αποφάσεις, αποφάσεις πώς θα προστατεύσω τον εαυτό μου. Τέρμα οι συνεντεύξεις, θα κάνω τη δουλειά μου και θα ζω μια απλή ζωή”.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου