Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: “Θα πάω εκεί απρόσκλητος;”

“Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι” είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δηλώσεις στην κάμερα του “Breakfast @ Star” έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και απάντησε για την ανοιχτή πρόσκληση που του έστειλε δια του τηλεοπτικού της αέρα η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

 

“Ας με πάρουν και θα δούμε”

“Δεν δέχθηκα κάποια πρόταση επίσημη. Ας με πάρουν και θα δούμε. Εγώ απάντησα χιουμοριστικά ότι θα πάω όποτε θέλω εγώ, γιατί θα πάω για τον Ουγγαρέζο” είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Αυτά είναι χιουμοριστικά αλλά απ’ ό,τι βλέπω ο χώρος τα παίρνει στα σοβαρά, θέλει ντε και καλά διενέξεις. Εγώ όταν έχω διενέξεις, τσακωμούς, γίνονται από διαφορές απόψεων” επισημαίνει ο παρουσιαστής.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη σε Μικρούτσικο: “Πήγες στην Σίσσυ, πήγες στην Ελεονώρα και εγώ στο MEGA είμαι”

 

“Πολύ ευγενικά η Ελένη Μενεγάκη είπε «θέλω να τον δω, να έρθει να συναντηθούμε» και τα λοιπά. Όλα αυτά είναι εν ευθέτω χρόνω, οψόμεθα εις Φιλίππους” τόνισε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά.

 

“Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι”

“Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν το είπε με την καρδιά της. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις, δεν διαφωνώ αλλά να σου πω και κάτι; Έχω τηλέφωνο. Τι; Θα πάω εκεί απρόσκλητος; Είδα ανοιχτή πόρτα να μπω; Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα” ξεκαθαρίζει στη συνέχεια των δηλώσεών του ο γνωστός παρουσιαστής.

“Από την άλλη, για να γίνεις μαϊντανός πρέπει να έχεις ταλέντο σε αυτό. Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι, λέω όχι στην υπερέκθεση” κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: “Εγώ δεν μπορώ να υπογράψω ότι με αγαπάνε στην εκπομπή”

 

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου