Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Η ανυπομονησία για τη γέννηση της κόρης της, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η συγκίνηση για τον πατέρα της

Σε λίγους μήνες, η Δανάη Μιχαλάκη πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί

Η Δανάη Μιχαλάκη διανύει αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Σε λίγους μήνες, η Δανάη Μιχαλάκη πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί και στη σειρά της ΕΡΤ, “Η Παραλία”.

Η ηθοποιός, Δανάη Μιχαλάκη μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε για αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της αλλά και τον σύζυγό της.

Για την εγκυμοσύνη

«Η πρώτη περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν υπέροχη όπως είναι και τώρα. Ειδικά όταν θέλεις να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, μόνο χαρά νιώθεις. Δεν είχα άγχος, δεν είχα στρες, μόνο χαρά και ανυπομονησία για το πως θα πάει είχα. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είχα ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την Παραλία. Άλλαξε λίγο το σενάριο αλλά ήταν φοβεροί όλοι στην παραγωγή και οι σεναριογράφοι και τα βρήκαμε» είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Για τον πατέρα της

«Με τον πατέρα μου έχουμε πολύ λίγες κοινές σκηνές στη σειρά. Η πρώτη κοινή μας σκηνή είχε χαρά, αμηχανία, τα είχε όλα. Συγκινήθηκα, αλλά ο μπαμπάς πιο πολύ. Το περίμενα. Μετά αυτό έφερε γέλιο. Είχε πολλά συναισθήματα. Ο πατέρας μου μού έχει μιλήσει για την απόφασή του να φύγει από την υποκριτική. το έκανε για να έχουμε μια καλύτερη ζωή ο αδερφός μου κι εγώ. Μεγαλώνοντας και αφού είχα φύγει από το νησί κατάλαβα αυτή τη θυσία των γονιών μου. Είχαμε μια υπέροχη ζωή. Δεν ήμουν πάντα τόσο ήρεμη. Το πάλεψα κι έγινα. Πέρασα μια εφηβεία στα κόκκινα. Δε διάβαζα» ανέφερε η ηθοποιός για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη.

Για τον σύζυγο της

Για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη εξομολογήθηκε «Νομίζω ότι ήταν γραφτό να είμαστε με τον Γιώργο. Εγώ το είχα νιώσει από τον πρώτο καιρό. Είχε μια ευαισθησία που μου άρεσε πολύ. Είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που άκουγε. Όταν μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς ήμασταν μαζί, είχε κι εκείνος την ίδια χαρά με εμένα. Δε μου έκανε κάποια διαφορά όταν έμαθα ότι περιμένουμε κορίτσι. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν ήταν αγόρι.

Πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι, όταν ένιωσα όμως ότι φτάνει η στιγμή να αποκτήσω παιδί, σταμάτησα να το λέω και είπα ό,τι έρθει. Η χαρά μου θα ήταν η ίδια και αγόρι να ήταν… Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί. Δε σκέφτομαι τη δουλειά. Δε με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά, προτεραιότητά μου είναι να είμαι εκεί, στο παιδί».

Σε τι άλλο αναφέρθηκε;

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της παράστασης “Άγρια Δύση” που πρωταγωνιστούσε πέρυσι, λέγοντας «Συγκινήθηκα όταν ο Νίκος Κουρής είπε ότι μας “κρέμασε”. Μιλάγαμε ώρες και αυτό που του είπα είναι ότι δε φταίει εκείνος, δε μας κρεμάει και ότι είναι πολύ αυστηρός με τον εαυτό του, απλά δεν έκατσε. Το προσπάθησε τότε ο Νίκος πάρα πολύ, από όλες τις πλευρές».

Τέλος, η Δανάη Μιχαλάκη είπε: «Με τη Γιούλικα Σκαφιδά ήμασταν έγκυες και οι δυο στη σειρά “Παραλία” και δεν το ήξερε η μια για την άλλη. Κάποια στιγμή, σε μια φωτογράφιση της το είπα εγώ, και μου λέει, “ξέρεις είμαι κι εγώ έγκυος”. Έχουμε μια εβδομάδα διαφορά».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου