Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νάνσυ Παραδεισανού για Σπυροπούλου: “Ήταν 2 χρόνια άψογης συνεργασίας”

Τι σχέση έχουν τώρα; Η Νάνσυ Παραδεισανού απαντάει

ΝΑΝΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΥ

Η Νάνσυ Παραδεισάνου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για την πρόσφατη τοποθέτησή της κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

“Με την Κωνσταντίνα επαγγελματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν δύο χρόνια άψογης συνεργασίας και από τις δύο πλευρές. Έχουμε μία κοινωνική σχέση σήμερα, με την έννοια ότι, όταν βρεθούμε έξω, θα πούμε ένα γεια” ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

“Της είχα πει και της ίδιας και το έχω πει και δημόσια ότι με χαρά θα συνεργαζόμασταν ξανά, εάν συνεχιζόταν η εκπομπή στον Alpha. Δεν συνεχίστηκε η εκπομπή, τελείωσε η συνεργασία μας” συνεχίζει η δημοσιογράφος.

“Από τότε που δουλέψαμε μαζί έχουν περάσει 6 χρόνια. Εάν μου γινόταν μία πρόταση και θεωρούσα ότι μου έκανε, φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν” ξεκαθαρίζει η Νάνσυ Παραδεισανού για τις σχέσεις της με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε στο “Breakfast @ Star”, η ομάδα της εκπομπής άφησε να εννοηθεί πως η Νάνσυ Παραδεισανού με αυτή της την τοποθέτηση «μαζεύει» τα λεγόμενά της απέναντι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Medium, rare ή well done;” ρώτησε με νόημα ο Ετεοκλής Παύλου, με τη Μαίρη Αργυριάδου να του απαντά:

“Well done”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου