Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκίνησε ο Αύγουστος Κορτώ: “Είμαι αδύναμος που αγαπήθηκε πολύ”

“Είναι κάτι που και τώρα είναι πολύ συγκινητικό να μου λένε ότι επειδή μιλώ ανοιχτά κι ελεύθερα, είμαι δυνατός” ανέφερε ο Αύγουστος Κορτώ.

Ο Αύγουστος Κορτώ ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον το πρωί της Τετάρτης. Ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ μίλησε για τη μητέρα του και τον χαρακτήρα του και προκάλεσε συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής.

Όσα είπε ο Αύγουστος Κορτώ

«Ήταν τρομερά ευφάνταστη, χαρισματική, απίστευτα καλόκαρδη. Η αρρώστια λίγο λίγο τη διέλυε, αλλά έβρισκε δύναμη σε εμένα. Εγώ δεν ήμουν απλά το παιδί της. Ήμουν το έργο τέχνης της. Όλο το ταλέντο που δεν είχε μπορέσει να το αξιοποιήσει αλλού, το διοχέτευσε σε εμένα καλλιεργώντας μου την αυτοπεποίθηση που δεν είχε ποτέ εκείνη και την πίστη στον εαυτό μου» ανέφερε ο Αύγουστος Κορτώ.

«Μου έδειχνε και μου έλεγε με κάθε τρόπο -ακόμα κι όταν αρρώστησα πρώτη φορά από κατάθλιψη και κατάλαβα πόσο κοντά βρισκόμασταν- δεν έπαυε να μου λέει ότι είσαι πολύ πιο δυνατός από ό,τι πιστεύεις. Είναι κάτι που και τώρα είναι πολύ συγκινητικό να μου λένε ότι επειδή μιλώ ανοιχτά κι ελεύθερα, είμαι δυνατός. Στην πραγματικότητα είμαι αδύναμος που αγαπήθηκε πολύ» είπε ο Αύγουστος Κορτώ.

«Πολύ μεγάλη κουβέντα» αναφώνησε συγκινημένη η Τζένη Μελιτά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου