Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά με νόημα στη Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”

Η αναφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή, «Γεια σου» σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα.

«Πάει να κάνει μία κ@λ@τούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι της χρέωσαν λάθη αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν μάρτυρας», είχε πει χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι για το διάστημα που συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», είπε χαρακτηριστικά για την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Σχετικά με όσα ακούγονται κατά καιρούς για το τηλεοπτικό της παρελθόν: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα», είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου