Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Καρράς: Βγήκε τηλεφωνικά στο live του Fame Story – «Είμαι εδώ!»

Ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς βγήκε στον αέρα του Live του Νίκου Κοκλώνη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο Βασίλης Καρράς μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, στο Fame Story, έπειτα από καιρό, μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για την εξέλιξη της υγείας του, λόγω της σοβαρής περιπέτειας που αντιμετωπίζει.

«Είμαι εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καρράς, στη σύντομη παρέμβαση που έκανε στο live του Fame Story. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για μερικά 24ωρα.

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς. 

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου. Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου. Τι ομορφιά», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αντώνης Ρέμος. «Σε αγαπάμε πάρα πολύ. Χαίρομαι που σε ακούω δυνατό, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης, όπως σε ξέρουμε και σε αγαπάμε», του είπε.

«Πιτσιρίκο… ε, πιτσιρίκο, είμαι εδώ», του απάντησε ο Βασίλης Καρράς. 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου