Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ι am celebrity: «Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν το κοστολογώ»

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την ώθησε στην απόφασή της να βγει εκτός παιχνιδιού

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Ι am celebrity get me out of here του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την ώθησε στην απόφασή της να βγει εκτός παιχνιδιού.

Όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Πέρασα ωραία αλλά οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες και από το Survivor, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν. Ο λόγος που έφυγα δεν ήταν αυτός, αλλά αποχώρησα για λόγο υγείας. Επειδή έχω δει τι βλακείες έχουν ειπωθεί, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο προσωπικά δεν τον κοστολογώ», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της πριν αναχωρήσει για το παιχνίδι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Γνώριζα και πριν πάω στο παιχνίδι για το πρόβλημα υγείας μου, δεν περίμενα ότι θα επιδεινωθεί. Οπότε είπα ότι δεν θα το το ρισκάρω» και τέλος αναφέρθηκε στον σύντροφό της: «Είχα την στήριξη του άνδρα μου και οι άνθρωποί μου στεναχωρήθηκαν που έφυγα. Αλλά δεν βάζω την υγεία μου πάνω από τίποτα».



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου