Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λάγιος: “Το επόμενο metoo θα είναι για την τηλεόραση, είναι θέμα χρόνου να συμβεί”

“Η τηλεόραση έχει ποτίσει με λεκτική και ψυχολογική βία” είπε ο Γιώργος Λάγιος

Στην κάμερα του “Breakfast @ Star” μίλησε ο Γιώργος Λάγιος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή “Είμαστε Μαζί” στον ΑΝΤ1.

“Δεν υπήρξε η τόλμη να πάμε να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό, εφόσον το αρχικό δεν άρεσε. Η Ελίνα ερχόταν από έναν πόλεμο, επειδή είχε ακούσει να λένε τόσα πολλά για την εκπομπή, έδινε σημασία σε τεχνικά πράγματα και όχι στη δική της σκέψη, να βγει να πει αυτό που η ίδια πιστεύει” δηλώνει ο Γιώργος Λάγιος.

 

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λάγιος για το «Είμαστε Μαζί»: «Δεν πήρα καλό feedback από τον κόσμο για την εκπομπή»

 

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι σύντομα μπροστά από τις κάμερες, ο γνωστός ψυχολόγος αναφέρει:

“Δεν έχουμε βρει ακόμα αυτό που να ταιριάζει και στις δύο πλευρές”.

“Η τηλεόραση, επειδή έχει ποτίσει με λεκτική και ψυχολογική βία, υπάρχει ένα κάλυμμα, που σου λέει ότι αυτή είναι η τηλεόραση. Αυτό παρατείνει την κατάσταση. Επειδή όμως το επόμενο metoo θα είναι μέσα στην τηλεόραση, θα καταλάβουν ότι πλέον δεν είναι ανεκτή η ψυχολογική βία” σημειώνει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λάγιος για τα «κακά παιδιά» της ελληνικής τηλεόρασης.

“Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το metoo είναι να μαζεύονται πάρα πολλοί μαζί. Μονάδα μόνος του δεν το κάνει κανένας, γιατί φοβάται. Υπάρχουν περιπτωσούλες ωραίες που αξίζει να πάνε 10-20 άτομα και να πουν: δεν αντέχουμε άλλο, έχουμε βγάλει ψυχοσωματικά. Θα έρθει κι αυτό, έρχεται. Είναι θέμα χρόνου” καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Λάγιος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου