Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: “Στα 27 μου, λόγω της επιτυχίας του Παρά Πέντε, νόμιζα ότι όλα θα είναι στρωμένα, αλλά…»

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, την επιτυχία του “Παρά Πέντε”, αλλά και την κρίση των 40

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Ελένη», για το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και για την επιτυχία που ακολούθησε τόσο με τις «Σαββατογεννημένες» όσο και με το «Παρά Πέντε».

Ο Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε και στην κρίση που τον έπιασε στην ηλικία των 40 ετών και στις στιγμές που έχασε.

Η κρίση

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά, σκεφτόμουν “είμαι 18 ετών, αν μέχρι τα 25 δεν έχω καταφέρει κάτι, θα αλλάξω δουλειά”. Σε ηλικία 25 ετών έκανα τις “Σαββατογεννημένες” και δούλευα ήδη στο θέατρο πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

«Όταν έκλεισα τα 40, έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “είμαι 40…” και έπαθα κρίση πανικού. Ο κόσμος δεν έχει αίσθηση του χρόνου που περνάει. Ανεβάζω μια φωτογραφία στα social media και σχολιάζουν “καλέ, μεγάλωσες”. Από τη ζωή μου έχω χάσει λίγο τη δεκαετία 34-44. Όταν συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελα, αυτομαστιγώνομαι».

Το “Παρά Πέντε”

Όπως είπε, ο Αργύρης Αγγέλου στα προσωπικά του είναι πολύ «ανοιχτός», ενώ παραδέχεται ότι βίωσε στο έπακρο την επιτυχία της σειράς «Στο Πάρα Πέντε», αλλά τα δύσκολα ήρθαν μετά, γιατί ο δρόμος δεν ήταν «στρωμένος με ροδοπέταλα».

«Θέλω να το ζήσω και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να το δείξω γενναιόδωρα και με ολότητα. Μου αρέσει η συντροφικότητα και πιστεύω στο “για πάντα”, γιατί οι γονείς μου ήταν “για πάντα”. Είχαμε ζήσει έντονα την επιτυχία της σειράς “Στο Πάρα Πέντε”. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μας και μας έπαιρναν όλη μέρα. Ένιωσα να πνίγομαι κάποιες στιγμές από την αναγνωρισιμότητα, γιατί δεν σου μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεσαι την επιτυχία».

Όπως είπε ο Αργύρης Αγγέλου, στα 27 του, λόγω της επιτυχίας, πίστεψε ότι όλα θα είναι «στρωμένα με βελούδινο χαλί».

«Δεν ήταν έτσι… τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά “Το Πάρα Πέντε”».

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Η Αφροδίτη με τη γούνα».

«”Η Αφροδίτη με τη γούνα” ανεβαίνει 3 Νοεμβρίου και για 3 παραστάσεις στο θέατρο “Κνωσσός”, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου