Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποκλειστικά στην ONTime: Ο Αίας Μανθόπουλος με εγκεφαλικό στην εντατική – Τι λέει η σύντροφός του

Η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου μίλησε στο “Πρωινό”

ΑΙΑΣ ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

O Αίας Μανθόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ONTime.

Το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν δεν αισθάνθηκε καλά και οι οικείοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός, δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας.

 

Δείτε επίσης: Στην Εντατική ο Αίας Μανθόπουλος

 

Την είδηση ανέφερε και η εκπομπή “Το Πρωινό” και η επί επτά χρόνια σύντροφός του αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η επί 7 χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, ανέφερε ότι ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 9/10 σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα τόνισε:

“Πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως… Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει… Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι… μακάρι να πάνε όλα καλά και να ενημερωθούμε γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα…”.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου