Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Αία Μανθόπουλο: Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Ο Αίας Μανθόπουλος έπειτα από διαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χθες 9/10, στο σπίτι του στην Παιανία

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Αία Μανθόπουλο, ο οποίος έπειτα από διαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χθες 9/10, στο σπίτι του στην Παιανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ontime24.gr ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος βρίσκεται σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας σε νοσοκομείο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.

Ο Αίας Μανθόπουλος

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Αίαντας Μανθόπουλος μεγάλωσε σε μια οικογένεια που αγαπούσε τα γράμματα και τις τέχνες, με οικονομική άνεση. Είναι ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά, αφού είναι αδελφή της μητέρας του Ευαγγελίας Λελέκου – Μανθοπούλου, γιατρού ακτινολόγου στο επάγγελμα, με μεγάλη προσφορά στην ιατρική επιστήμη. Μια αριστοκρατική γυναίκα, της οποίας η τρίτη αδελφή ήταν η διακεκριμένη λογοτέχνιδα και ποιήτρια Δέσποινα Λελέκου – Τατάκη, μητέρα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη. Ο Αίαντας Μανθόπουλος είχε πρότυπο τον πατέρα του και όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ως παιδί τον θυμάται να του φτιάχνει πατάτες τηγανητές με αυγά, το αγαπημένο του φαγητό. “Τον θεωρούσα μεγάλο σεφ” είχε σχολιάσει ο ηθοποιός.

Υπήρξε ένας από τους πλέον επιτυχημένους ζεν πρεμιέ της γενιάς του, με πολλές κατακτήσεις και θυελλώδεις σχέσεις, με πιο γνωστές εκείνες με πασίγνωστα μοντέλα. Μετά το διαζύγιό του από την Αγάπη Ασπρίδου (Miss Young 1994), παρουσιάστρια της εκπομπής «Go-Out» το 1998 στο Τηλεάστυ, γνωρίζεται με το μοντέλο Δέσποινα Παπαθανασίου σε πάρτι για ηθοποιούς και μοντέλα, σε γνωστό μπαρ της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, κοντά στο 2000. Οταν γεννήθηκε το πρώτο παιδάκι τους, ένα αγόρι, το ζευγάρι είχε χωρίσει με επεισοδιακό τρόπο, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ της εποχής, και οι σχέσεις τους ήταν κακές. Εφτασαν αντίδικοι στα δικαστήρια και επί μία επταετία η υπόθεσή τους απασχόλησε τα media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου