Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Netta συγκλονίζει στις δηλώσεις της για τον πόλεμο στο Ισραήλ: “Δεν έχουν έλεος”

H Netta μίλησε στην κάμερα του ALPHA για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο Ισραήλ

ΝΕΤΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΣ EUROVISION 2018

Η Netta, νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision 2018, μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Η Netta προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στον δημοσιογράφο του Alpha και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις τραγικές και αδιανόητες στιγμές που ζουν στο Ισραήλ.

 

“Συμπεριφέρονται σαν ζώα”

“Είναι δύσκολο να το περιγράψει κανείς αυτή τη στιγμή. Ξεπερνάει και τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να φανταστεί κανείς. Γυναίκες, παιδιά και άντρες κρατούνται όμηροι. Συμπεριφέρονται σαν ζώα. Υπάρχουν βομβαρδισμοί πάνω από τον ουρανό. Σπίτια έχουν καεί, αμάξια έχουν καεί. Είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη αυτή τη στιγμή. Το Ισραήλ γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει καταστάσεις τρομοκρατίας. Αλλά αυτό είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Έχω φίλους… Συγγνώμη” αναφέρει χαρακτηριστικά η Netta και “σπάει”.

 

“Δεν έχουν έλεος”

“Έχουν απαγάγει ανθρώπους που γνωρίζω και είναι… Συγγνώμη. Ευτυχώς κανένας από την οικογένειά μου δεν έχασε τη ζωή του. Αλλά έχω πολλούς φίλους… Είναι πολύ σκληρό… Είναι κάτι που ξεπερνάει τον εφιάλτη, είναι μια ταινία τρόμου! Οι σκηνές που έχω δει είναι απίστευτες. Σπίτια έχουν καεί ολοσχερώς. Υπάρχει αίμα. Δεν θέλω να πληγώσω τον εαυτό μου, μιλώντας για αυτό. Δεν έχουν έλεος! Δεν υπάρχει ανθρωπιά. Φοβάμαι πολύ. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον πόλεμο, γνωρίζω από αγάπη και μουσική. Σας παρακαλώ διαδώστε την αλήθεια” εξομολογείται και ξεσπάει σε δάκρυα.

Μάλιστα, η Netta μαζί με τον πατέρα της πήγαν σε σημείο με στρατιώτες, προκειμένου να τους ανατροφοδοτήσουν με είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε η τραγουδίστρια μέσω δωρεών.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου