Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Αποστολόπουλος για Μαίρη Χρονοπούλου: “Είναι αισχρό αυτό που έκαναν κάποιοι”

Τι είπε για τις παρουσιάστριες της τηλεόρασης;

Στο “Mega Καλημέρα” μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος και σχολίασε πρόσωπα της τηλεόρασης, τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ μίλησε και για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

“Η Κατερίνα Καινούριου είναι αρκετά ανασφαλής σαν άνθρωπος. Η Φαίη Σκορδά είναι σαν ένα μπαλόνι ξεφούσκωτο. Την έχουν βάλει σαν κυριούλα να λέει κάτι θεματάκια. Με το πάνελ της Φαίης ξεψυχάς. Και η Μαλέσκου είναι ανασφαλής αλλά πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Δε θα μου λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν δεν επιστρέψει στην τηλεόραση. Το ταλέντο της είναι να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου” είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Αποστολόπουλος: «Τον κύριο Κασσελάκη να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα»

 

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε:

“Θεωρώ λάθος του Κασσέλακη να λέει ότι δεν ξέρει να μεγαλώσει ένα κορίτσι και να θέλει δύο αγόρια. Δεν λέγονται αυτές οι κουβέντες. Τα μανταλάκια είναι για τα περιοδικά. Ζούσαμε ως τώρα την “μπισμπικιάδα”, τώρα έχουμε την ‘κασσελεκιάδα’”.

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε:

“Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι σπουδαίο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου. Όλοι στο facebook και στο Instagram βρήκαν μια φωτογραφία με τη Μαίρη και την ανέβασαν, λέγοντας ότι την γνώρισαν. Αυτό το θεωρώ πάρα πολύ αισχρό. Θυμάμαι τον τρόπο που σε άγγιζε με τα χέρια της, είχε έναν τρόπο να σου πιάνει τα χέρια πολύ δυνατό”.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Αποστολόπουλος: Νιώθω συνέχεια την παρουσία της γυναίκας μου

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου