Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Νίκο Γεωργιάδη: “Να δω πόσο ελεύθερα θα πει αυτό που θέλει”

Στο “Fay’s Time” σχολίασαν τις σημερινές δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη

Ο Νίκος Γεωργιάδης, σήμερα Πέμπτη, στον αέρα του “Πρωινού Σου Σου“, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την “σπόντα” που πέταξε χθες στην πρεμιέρα της εκπομπής του OPEN.




 

Δείτε επίσης: Οι σπόντες του Νίκου Γεωργιάδη στην πρεμιέρα του “Πρωινού Σου Σου”

 

Την εξήγηση που έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης για τη φράση που είπε στην πρεμιέρα του «Πρωινό ΣουΣου», πως φέτος θα λέει ελεύθερα ό,τι θέλει, σχολίασαν στο “Fay’ s Time”.

Η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά:

“Όταν πας σε έναν καινούριο χώρο, εκεί είναι το μυαλό σου, όχι στο παρελθόν. Απλώς, ο τρόπος που το είπε φάνηκε σαν να ήταν «μπηχτή» για το παρελθόν”.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που πήρε τον λόγο στη συνέχεια, όμως, ήταν πιο αιχμηρός:

“Είπε «χαίρομαι που είμαι κάπου που θα λέω ελεύθερα ό,τι θέλω», είναι πολύ συγκεκριμένες οι λέξεις. Όταν θες να πεις «εδώ θα μου δώσετε πιο πολύ χρόνο» δε λες «θα λέω ό,τι θέλω», γιατί σημαίνει ότι εκεί που ήσουν δεν έλεγες ό,τι θέλεις. Εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Είναι ένα «μάζεμα». Λέει «εδώ θα μπορώ να λέω ελεύθερα ό,τι θέλω». Θα χαρώ πολύ να ακούσω την άποψή του για τα νούμερα του Fame Story, για τα νούμερα μιας εκπομπής που δεν πήγε πολύ καλά, για μια άλλη παραγωγή, οτιδήποτε… Να δω πόσο ελεύθερα θα πει αυτό που θέλει. Κανένας μας δεν μπορεί να πει λοιπόν ό,τι θέλει”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου