Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την Αφροδίτη»

Η Εβελίνα Παπούλια σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Την Εβελίνα Παπούλια συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» με την αγαπημένη ηθοποιό να μιλά για την κόρη της, την αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τους «Δύο Ξένους», και στην κατάθλιψη που πέρασε.

«Ήταν φρίκη για μένα η αναγνωρισιμότητα με τους “Δύο Ξένους”. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νομίζω ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη από αυτό» εξομολογήθηκε, η Εβελίνα Παπούλια.

Για το πρώτο της διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάντο:

«Ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το διαζύγιο. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να είχα χωρίσει πολύ νωρίτερα. Και εγώ και ο Γιώργος, ήταν κοινή συναινέσει», αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια.

Ποιος ήταν ο λόγος που χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της;

«Υπήρξε σχέση που χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του συντρόφου μου προς την Αφροδίτη. Ο δεύτερος γάμος μου. Μία που παντρεύτηκα, μία που χώρισα. Το μεγάλο μου σφάλμα ήταν ότι δεν είχα πάρει είδηση τι παιζόταν γιατί υπήρχε μία ηρεμία. Όταν κατάλαβα, ότι δεν ήταν ηρεμία και έβραζε η φάση, γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη. Ττην ίδια μέρα της είπα μαζεύουμε τα πράγματά μας και φεύγουμε».

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια ότι «Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία, γιατί είχα κάνει και μια εγχείριση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν θέλω να κάνω παιδί, όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα».

«Εγώ ήθελα να κάνω στα 27. Με τον Γιώργο δεν ήμασταν μαζί καιρό, το είπα πρώτα στον πατέρα και τη μητέρα μου και μετά, στον σύντροφό μου»











Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου