Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γάμος στους «πανθέους»: Ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφο της (Εικόνα)

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός.

Στο Δημαρχείο της Αθήνας παντρεύτηκε η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη

Η Κόρα Καρβούνη, που την φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στους «Πανθέους» στον ΣΚΑΙ παντρεύτηκε χθες στον εκλεκτό της καρδιά της.

Η Κόρα Καρβούνη μαζί με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό βρέθηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας και αντάλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Η αποκάλυψη έγινε από τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Κορομάντζο, ο οποίος τέλεσε τον γάμο της ηθοποιού και ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία, στο Instagram, σχολιάζοντας στην λεζάντα “Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι”.

Η Κόρα Καρβούνη και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Γαλανός να είναι μαζί αρκετά χρόνια,όμως κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, καθώς κρατούν χαμηλούς τόνους. Γι’ αυτό και τα κανένα από τα media, δεν γνώριζε πότε θα γίνει ο γάμος τους, ο οποίος είχε πάρει αναβολή.

 

Διαβάστε επίσης:Η Κόρα Καρβούνη για την καταγωγή της: Είναι μια πόλη φάντασμα για εμάς

 

Η ηθοποιός τον Μάρτιο του 2023 είχε  μιλήσει για την αναβολή του γάμου τους.

“Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ηταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορωνοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης. Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλεργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Ετσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο! Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας”.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου