Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Ξιαρχό για Νεφέλη Ορφανού: «Για ποιον λόγο της δίνουμε βήμα να μιλάει;»

Ο Τάσος Ξιαρχό παίρνει θέση για τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού σχετικά με την ομοφυλοφιλία

ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟ

Ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να δώσει απαντήση στη Νεφέλη Ορφανού, μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast @ Star».

Η δήλωση της ηθοποιού ότι η «ομοφυλοφιλία είναι παραβατική» προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό είπε:

«Σε μία γυναίκα από άλλον αιώνα, δεν μπορείς να της πεις τι και πώς, γιατί δεν θα αντιληφθεί. Κατ’ αρχήν δεν είναι τίποτα τάση. Δεν γίνεται μόδα κάτι, το ότι είναι πιο ανοιχτό το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας, είναι γιατί επιτέλους έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, δεν ζουν πια κρυφά. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, βρισιές, μας σταματούν τα αμάξια στον δρόμο και μας κοροιδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;».

 

Δείτε επίσης: Ο Τάσος Ξιαρχό προκάλεσε την Ελένη Φουρέιρα και εκείνη… του έδωσε την πιο επική απάντηση 

 

Στη συνέχεια, ο χορευτής διερωτήθηκε:

«Για ποιον λόγο της δίνουμε βήμα να μιλάει; Μπορεί ένα παιδί να διαβάσει τη δήλωσή της και να συνδεθεί μαζί της. Αυτά είναι κομπλεξικά. Και άλλοι ζήσανε σε άλλες εποχές, ντάξει; Δεν πάμε με τις εποχές. Βλέπουμε πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι μεγάλης ηλικίας και δεν έχουν τέτοιες ιδέες και πεποιθήσεις», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Αυτά τα πράγματα δεν εξηγούνται, δεν θέλει ανθρώπους να της εξηγήσουν. Αυτά τα πράγματα βγαίνουν από τη ψυχή μας, από την καρδιά μας, και όσο πιο αγνά είναι, τόσο πιο απλά είναι. Η υπερβολική ανάλυση για το τι κάνει ο στρέιτ και ο γκέι φέρνει σε τέτοια αποτελέσματα. Αφήστε τη γυναίκα να τα πει. Δεν θα ζήσουμε από τα λόγια της κυρίας Ορφανού» σχολίασε στο τέλος.




«Δεν δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει», είπε η Νεφέλη Ορφανού στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε:

«Τον αγαπάω πολύ. Ποτέ δεν δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ήμουν και όμορφο κορίτσι. Συνεργαστήκαμε αγαστά, ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου, με βοήθησε πολύ. Ο Φιλιππίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

 

«Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και που θα τελειώσω. Θα είμαι παρεμβατική», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Δείτε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε: «Θα τρελαθώ! Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα»

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου