Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Ντάνος έχασε τη μητέρα του μία μέρα μετά το γάμο του

Πριν από την εκκλησία πήγε να δει τη μητέρα του και να πάρει την ευχή της

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγες ώρες μετά το γάμο του.

Μία μόλις μέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η μητέρα του νοσηλευόταν ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας και χθες κατέληξε, μία μέρα αφότου είδε το γιο της να παντρεύεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Βαμβακούση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΕΡΑ

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως “έφυγες”. Δεν “έφυγες”, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο, μάνα μου» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Δάκρυσε στο πάρτι του γάμου μιλώντας για την μητέρα του

 

Η μητέρα του Ντάνου αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την υγεία της, από τότε ακόμη που ο γιος της ήταν στο «Survivor», το 2017. Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί. Ένας από τους λόγους που επισπεύσθηκε ο γάμος -εκτός της εγκυμοσύνης- ήταν και αυτός. Ο Ντάνος ήθελε η μητέρα του να τον δει γαμπρό στο πλευρό της αγαπημένης του, πριν κλείσει τα μάτια της. Άλλωστε, δεν είχε κρύψει ποτέ την αδυναμία, αλλά και το θαυμασμό προς τη μητέρα του, που μεγάλωσε μόνη της τους δύο της γιους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Εκατοντάδες καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο, η απουσία της μητέρας του Ντάνου ήταν αισθητή.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν μίλησε για τη μητέρα του στους καλεσμένους: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Κι εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου». Η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε για την πεθερά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα, είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “Α” κεφαλαίο».

Για το λόγο αυτό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακύρωσε το bachelor που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του, καθώς το Σάββατο το πέρασε στην Εντατική, στο πλευρό της μητέρας του. Τόσο εκείνος όσο και η Δήμητρα πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στο πλευρό της μητέρας του Ράνιας. Έμειναν και οι δύο μαζί αρκετές ώρες, κάνοντας παρέα στην άρρωστη γυναίκα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως «το κλίμα ήταν πάρα πολύ βαρύ μέχρι να φτάσουν στην εκκλησία». Ο γαμπρός, μάλιστα, δεν μπορούσε να σηκωθεί να ετοιμαστεί κι έκλαιγε. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πέρασαν και πριν από το γάμο από το νοσοκομείο, προκειμένου να πάρουν την ευχή της μητέρας του. Από το μυστήριο έλειπε και ο αδελφός του, ο Χάρης, που μπορεί να ήρθε από τη Σκιάθο, όμως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή, καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μητέρας του.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 26/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου