Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου, ο γιος του και ο Σασμός

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο στον Σασμό και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με τον 10χρονο γιο του.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε αρχικά:«Έχω την αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει στο κοινό ο δικός μου ο ρόλος», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης. Για τον ρόλο του ως πατέρας, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο να τον συμβουλεύω αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του. Εγώ τον υποστηρίζω σε ό,τι χρειαστεί».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συμπλήρωσε, επίσης: «Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα, οπότε όποια αμφιβολία ή απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε». Τέλος, απάντησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Δεν παίζει ο γάμος κανέναν ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Για τον Σασμό και τον ρόλο του: «Δε με κρατάει τίποτα πια. Είμαι έξω. Τέλειωσα». Τα λόγια του Βασίλη Μπισμπίκη στο «Σασμό» είναι μόνο η αρχή, για κάτι πολύ μεγαλύτερο που έρχεται, με καταιγιστικές εξελίξεις κι ανατροπές οι οποίες λειτουργούν σαν ντόμινο και που οδηγούν στον Επίλογο της πιο αγαπημένης σειράς μυθοπλασίας. Ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλλει στο «Σασμό» ως Αντρέας Βρουλάκης και φέρνει τα πάνω κάτω! «Έχω αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει ο ρόλος μου στο κοινό» λέει ο ηθοποιός στην κάμερα της«Super Κατερίνας» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Τι τον έκανε να πει το «ναι» στη σειρά του Alpha που κάνει απόψε πρεμιέρα; «Οι συντελεστές, το σενάριο, η επιτυχία της σειράς, ο κ.Καραγιάννης ο παραγωγός, μα πάνω απ΄όλα η αγάπη μου για την Κρήτη» απαντά. Και κάνοντας spoiler αποκαλύπτει ότι «θα δούμε και την άφιξη μιας γυναίκας στο χωριό, η οποία θα κολλήσει αμέσως με τον Ανδρέα Βρουλάκη. Θα υπάρξει εξέλιξη…».

Οι υποχρεώσεις του είναι αυξημένες αλλά «φέτος τα έχω ρυθμίσει κάπως καλύτερα. Έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο να δω το γιο μου και τη Δέσποινα» υπογραμμίζει. Αναφερόμενος στη σχέση με το γιο του τονίζει ότι «στηρίζω το γιο μου σε ό,τι χρειαστεί…. Είναι ζωηρός, έξυπνος, έχει ευαισθησία». Σε σχέση με τη δημοσιότητα που έχει και στο πώς τη διαχειρίζεται όσον αφορά στο παιδί του εξηγεί: «Λέω στο γιο μου ότι το 95% από αυτά που ακούγονται για μένα είναι ψέματα. Οπότε ό,τι αμφιβολία έχει ό,τι απορία του λέω να έλθει να μιλήσουμε και να το ξεκαθαρίσουμε». Και ο γάμος; «Ο γάμος δεν παίζει ρόλο στο να είναι άνθρωπος ευτυχισμένος. Άλλα πράγματα παίζουνε».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου