Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Μου στέλνουν μηνύματα για να σκεφτώ πονηρά για τον Σάκη»

«Κάποιες φορές μπορεί να ξεπερνούν τα όρια»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο πάρτυ της επιχείρησης του συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από τους ρεπόρτερ για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Σάκη Κατσούλη στο άμεσο μέλλον.

«Αυτή η ερώτηση γίνεται κάθε φορά που μιλάμε. Εννοείται ότι έχουμε σκεφτεί να ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν έχουμε σχέση απλά για να έχουμε. Κάποια στιγμή θα καταλήξει κάπου όλο αυτό αλλά νομίζω ότι η ταμπέλα “γάμος” δεν θα διαφοροποιήσει και πάρα πολύ τη σχέση μας», απαντά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Λαμβάνω καθημερινά μηνύματα στο Instagram, που κάποιες φορές μπορεί να ξεπερνούν τα όρια. Δηλαδή να μου πουν, για παράδειγμα, ότι “καλά ο Σάκης είναι εκεί και εσύ είσαι σπίτι σου” και τέτοια για να μου βάλουν στο μυαλό να σκεφτώ λίγο πιο πονηρά», αποκαλύπτει αμέσως μετά η νεαρή αθλήτρια.

«Παρ’ όλα αυτά, δεν με πειράζει κανένα τέτοιο μήνυμα. Ξέρω ότι είναι κακόβουλο και κακοπροαίρετο. Ξέρω ότι οποιοδήποτε άτομο το κάνει προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσα από αυτό και σίγουρα δεν θα το πετύχει», ξεκαθαρίζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου