Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Την λάτρεψα τη Νέα Υόρκη, έκανα τρεις παράνομες δουλειές»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στο Στούντιο 4.

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της σήμερα, την οικογένειά της αλλά και τους έρωτες που πέρασαν από τη ζωή της.

«Έκανα υπέρβαση που ήρθα, κάθε μέρα ξυπνάω 6 και τελειώνω τις δουλειές στις 12 το βράδυ» είπε στα πρώτα της λόγια η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία τόνισε ότι αυτόν τον καιρό έχει πάρα πολλή δουλειά καθώς έχει γυρίσματα αλλά και πρόβες για το θέατρο. Δείτε τι είπε:

Η ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή της να γίνει σε πολύ νεαρή ηλικία μητέρα.

«Ήθελα να γίνω μητέρα σε μικρή ηλικία, δεν ένιωσα ποτέ ότι με κούρασαν τα παιδιά μου» παραδέχτηκε τονίζοντας πως δεν νιώθει τύψεις πλέον απέναντι στα παιδιά της καθώς υπήρξε πολύ κοντά στα παιδιά της στο μεγάλωμά τους. «Τα παιδιά τα κάνουμε για καθαρά δική μας επιβεβαίωση» τόνισε επίσης.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για την εποχή που ζούσε μόνιμα στην Αμερική αποκαλύπτοντας πως οι δύο κόρες της γεννήθηκαν εκεί. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν ένιωσε να καταπιέζεται από τη μητρότητα καθώς ήταν κάτι που της άρεσε. «Θυμάμαι παραδεισένια τα χρόνια που θήλαζα τα παιδιά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με κούρασαν τα παιδιά μου» είπε η ηθοποιός. Όσο για αυτό που την έκανε ευτυχισμένη από τα μέσα δεκαετίας του ’80 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90 στη Νέα Υόρκη, είπε ότι δίδασκε αερόμπικ.

Και πρόσθεσε για τις… παράνομες δουλειές που έκανε: «Την λάτρεψα τη Νέα Υόρκη. Είχα μια υποτροφία αλλά έκανα τρεις παράνομες δουλειές για να ζήσω. Δούλευα σε ταμείο σινεμά, δίδασκα γαλλικά και δίδασκα και aerobik σε παχουλές κυρίες», ανέφερε καλεσμένη στην ΕΡΤ η Κατερίνα Διδασκάλου.

H Kατερίνα Διδασκάλου επίσης μίλησε για τον διπλωμάτη πρώην σύζυγό της και αποκάλυψε ότι για εκείνον ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αφού της έκανε πρόταση γάμου από την τρίτη μέρα γνωριμίας τους.

Τέλος η Κατερίνα Διδασκάλου παραδέχτηκε ότι δεν έκανε ποτέ παρέα με συναδέλφους ηθοποιούς και εξήγησε:

«Δεν έκανα και ποτέ παρέα με ανθρώπους από τον χώρο, με συναδέλφους μου. Δηλαδή ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη επαφή και αυτό με έσωσε από πάρα πολλά πράγματα. Εννοείται πως δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι αλλά, ας πούμε, εγώ δεν μπορούσα ποτέ να πάω σε μπαράκια για να τα πιούμε μετά το γύρισμα ή μετά την παράσταση. Άμα έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι είναι μια άλλη πραγματικότητα… Φυσικά και υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι και στην πορεία των χρόνων έκανα και φιλίες με συναδέλφους. Για παράδειγμα, με ανθρώπους από τις “Άγριες Μέλισσες” έχουμε κρατήσει επαφή. Αυτό που θέλω να πω πραγματικά είναι ότι περνώντας τα χρόνια νιώθω πολύ τυχερή γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα».






Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου