Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένη Μελιτά για Σπύρο Μαργαρίτη: «Ο γάμος μας θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου»

«Δεν αλλάζει κάτι με τον γάμο» εξήγησε, επίσης, η παρουσιάστρια
.

ΜΕΛΙΤΑ

Την Τζένη Μελιτά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» λίγα 24ωρα μετά τον γάμο της. Έτσι, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε στην κάμερα του Alpha για αυτή την ευτυχισμένη της στιγμή αποκαλύπτοντας μάλιστα πως άλλαξε… 3 νυφικά στον γάμο της!

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Μελιτά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν όλα φανταστικά στον γάμο! Αλήθεια είναι πως άλλαξα τρία νυφικά, εντάξει, δοκίμαζα και γω ένα, δύο, τρία. Ήταν πολύ αγαπημένη μου φίλη η σχεδιάστρια οπότε το είπε και το έκανε. «Θα σε κεντάω μερόνυχτα» είπε και το έκανε».

«Θέλαμε να το γιορτάσουμε με πολύ αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς, έτσι κι έγινε. Μετά τον γάμο δεν άλλαξε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη στιγμή, πήραμε πάρα πολύ αγάπη από τους δικούς μας ανθρώπους και νομίζω ότι το κρατάω σε αυτά που θα μου μείνουν για πάντα στη μνήμη».

«Κάναμε μια… μέρα του μέλιτος εχθές οπότε έχουμε λίγο καιρό και για τον μήνα γιατί τώρα έχουμε την εκπομπή. Θα πάμε προς τα Χριστούγεννα, χωρίς να έχουμε σκεφτεί ακόμα που» πρόσθεσε, ακόμα, η Τζένη Μελιτά στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου