Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Δανάη Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιουλίκας Σκαφίδα: «Τρελάθηκα, δεν το πίστευα»

«Μου είχε εκμυστηρευτεί πέρσι ότι σκεφτόταν να γίνει μητέρα»

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι και η Δανάη Μπάρκα περιέγραψε την έκπληξή της στον αέρα του «Πάμε Δανάη» όταν έμαθε το χαρμόσυνο νέο.

«Με πληροφόρησε ο Άρης Καβατζίκης γιατί δεν ήξερα κάτι. Παίρνω τη Γιούλικα… το τι κλάμα έριξα! Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα και θα σας πω γιατί συγκινούμαι, την έχω στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει τρομερή αγάπη και έχουμε παίξει μαζί στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση. Μου είχε εκμυστηρευτεί πέρσι ότι σκεφτόταν να γίνει μητέρα. Εγώ από τότε βούρκωνα. Της έλεγα μακάρι. Το είχαμε αφήσει εκεί», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Και ξαφνικά όταν εγώ έκανα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα που μου έλεγε ότι θα το έκανε κι εκείνη. Την κάλεσα εχθές και την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι σε δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό που δεν το έμαθε κανείς μας. Μου φαίνεται ασύλληπτο. Η Γιούλικα γέλαγε που εγώ έκλαιγα. Τι να κάνει; Τρελάθηκα, δεν το πίστευα».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου