Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γεωργία Μεσαρίτη για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Παναγία μου, είπα, όταν με χαιρέτησε πρώτη φορά»

«Του ζητάω συμβουλές λίγο πριν από τις σκηνές» παραδέχθηκε

Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» επέστρεψε η Γεωργία Μεσαρίτη για την δεύτερη σεζόν του σίριαλ και με αυτή την αφορμή βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Θεωνά στο «Πρωίαν σε είδον» της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, δε, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τον τηλεοπτικό της πατέρα, Σπύρο Παπαδόπουλο και τις συμβουλές που του ζητάει στα γυρίσματα.

Ειδικότερα, η Γεωργία Μεσαρίτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα γυρίσματα της σειράς περνάω πάρα πολύ ωραία! Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο δεν είχαμε γνωριστεί παλαιότερα, όχι, θυμάμαι όμως την πρώτη μας γνωριμία. Ήταν στην ακρόαση όταν ήμουν και είχε περάσει από εκεί και χαιρετηθήκαμε. Αυτό».

«Λέω… Παναγία μου» πρόσθεσε η νεαρή ηθοποιός για να ξεσπάσει εύλογα, μαζί με το δίδυμο των παρουσιαστών, σε γέλια. «Νομίζω ότι έχει μεγάλη ευθύνη το γεγονός ότι είμαστε τόσο καλά με τα παιδιά. Ήμαστε πάρα πολύ ωραία ομάδα! Και η παραγωγή, είναι μια υπέροχη δουλειά».

«Του ζητάω συμβουλές λίγο πριν από τις σκηνές. «Αυτό πως να το πω;» ή «έτσι, πως σου ακούγεται;». Ναι του ζητάω συμβουλές γιατί είναι ένας άνθρωπος με τόση εμπειρία» συμπλήρωσε, επίσης, η Γεωργία Μεσαρίτη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου