Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν μπορεί η ΕΡΤ να βρει έναν άνθρωπο να κάνει τις συνεντεύξεις στους “Μπαμπά-δες”;»

Τι είπε και για την Δέσποινα Μοιραράκη;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ

Ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του «Happy Day», την Παρασκευή, σχολίασε την απόφαση της ΕΡΤ να αναλάβει ο Τάσος Ιορδανίδης την παρουσίαση της νέας εκπομπής «Μπαμπά-δες».

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξέφρασε την ενόχλησή του για όσους «μη παρουσιαστές» αναλαμβάνουν το τιμόνι εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση, θέση την οποία υποστήριξε και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Θέλω να μεταφέρεις κάτι στην ΕΡΤ. Έχει 7.000 υπαλλήλους και πόσες χιλιάδες δημοσιογράφους… δε μπορεί να βρει έναν άνθρωπο να παίρνει συνεντεύξεις από τους “Μπαμπά-δες”; Είμαι βέβαιος ότι πέρασε με κάστινγκ», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Τώρα θα το πω κι εγώ. Δεν έχει αφεθεί ηθοποιός για ηθοποιός που να μην έχει βρει δουλειά στην ΕΡΤ αυτή τη σεζόν. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει», τόνισε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Εντάξει, καλό παιδί είναι αυτός αλλά δεν του κάνει… ότι είναι καλό παιδί και καλός μπαμπάς δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και καλές συνεντεύξεις», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει: «Είναι όντως λες και ο κύριος Ζούλας θέλει να πριμοδοτήσει τους ηθοποιούς και όχι τους συναδέλφους δημοσιογράφους».

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Παπανώτας, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη για το «Cash or Trash» στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ανέφερε:

«Αφού είστε επιχειρηματίας να παραμείνετε επιχειρηματίας. Αυτός είναι ο αντίλογος. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δύσκολο σπορ. Όταν στην τηλεόραση μπαίνουν άνθρωποι που έχουν την… πισινή, μία άλλη βασική δουλειά… που σου λέει «έλα μωρέ, σάμπως η δουλειά μου είναι;»… λάθος. Το λέω για να το ακούσουν κάποιοι που κάνουν τις επιλογές».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου