Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Συζητάμε για ένα project που έχει στο μυαλό του το κανάλι»

«Μου έχει λείψει να ξανακάνω ένα σόου» – Τί είπε για το Σούπερ Αγόρι στο «The Chase»;

Στο πλατό του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου της στο Mega και το project για το οποίο έχει συζητήσει με το κανάλι.

«Ανανέωσα το συμβόλαιο το καλοκαίρι. Ήταν για δύο χρόνια, έληξε το καλοκαίρι και ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια. Περνάνε από το μυαλό μου διάφορα πράγματα, το θέμα είναι να περάσουν και στο μυαλό του καναλιού. Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Είναι λίγο… Ίπταται ακόμα και έπεσαν ιδέες. Θα δούμε. Έχει σχέση με ένα project, που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει πολύ σύμφωνη γενικά, αλλά ακόμα είναι τίποτα. Είμαστε γιαπί. Μου έχει λείψει να ξανακάνω ένα σόου. Είναι κάτι που έχω αγαπήσει και έμαθα πολλή τηλεόραση στη σκηνή του σόου» ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή του Mega.

 

Δείτε το βίντεο:
 

«Στην πρώτη μου συνάντηση με το Σούπερ Αγόρι, τον αγκάλιασα και έβαλα τα κλάματα»

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως αρχικά είχε αγωνία για το πως θα περάσει η φιλοσοφία του τηλεπαιχνιδιού στον τηλεθεατή. «Είναι ένα ωραίο παιχνίδι! Αλλά στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορέσει να το εισπράξει ο κόσμος όπως το εισπράτταμε κι εμείς. Πέρασε λίγος χρόνος, αλλά νομίζω τώρα ότι είναι μια ωραία συνήθεια» σχολίασε. Άλλωστε, μπορεί αρχικά η παρουσιάστρια να κράτησε σημειώσεις και να διάβασε πολύ για να μπει στο πνεύμα του The Chase, πλέον όμως παραδέχεται πως δεν χάνει επεισόδιο. «Ακόμα κι εγώ που έχω γυρίσει τα επεισόδια, κάθομαι και τα βλέπω με την ίδια αγωνία», δήλωσε στη Δανάη Μπάρκα.

Όπως είναι λογικό, η συζήτηση ήρθε στο νέο πρόσωπο του The Chase, τον νεότερο Chaser παγκοσμίως, Νικόλα Παχή, που έρχεται να εντείνει την αγωνία των καταδιώξεων.

«Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Είναι μόλις 23 ετών…» είπε η Μαρία Μπεκατώρου που περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση με το Σούπερ Αγόρι, στην πρώτη του επαφή με την ιδιότητα του παίκτη στο The Chase.

«Στο τέλος που δεν είχαν κερδίσει με την ομάδα, παίζανε με το Γεράκι, τον αγκάλιασα και έβαλα τα κλάματα. Εγώ δεν τον ξέχασα ποτέ από εκείνη την ημέρα» συνέχισε.

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την ιδέα των συντελεστών του The Chase να προσθέσουν έναν ακόμη Chaser στο τηλεπαιχνίδι. «Σκεφτήκαμε ότι ήταν μια φανταστική ιδέα, αν τα καταφέρει, να είναι ο πιο νέος Chaser παγκοσμίως» είπε και τόνισε πως ο ειδικός σύμβουλος του τηλεπαιχνιδιού από το εξωτερικό, που επισκέφτηκε το MEGA το καλοκαίρι, εντυπωσιάστηκε με τις γνώσεις του Σούπερ Αγοριού.

Φυσικά, η παρουσιάστρια του MEGA δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους γνώριμους και αγαπημένους Chaser που έχουμε ήδη γνωρίσει στο τηλεπαιχνίδι. «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» θα εντυπωσιάσουν και φέτος με το εύρος των γνώσεών τους. «Εγώ βεβαίως θα το πω ότι είμαι πάντα με τους παίκτες, αλλά έχουν υπάρξει φορές που έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά για το πόσα ξέρει ένας Chaser» σχολίασε.

Νέοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δυνατή ομάδα των Chaser από αυτή τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ένα κλεφτό νεύμα της Μαρίας Μπεκατώρου σίγουρα δεν αρκεί για να βγουν νικητές. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε στο «Πάμε Δανάη!» πως έχει προσπαθήσει να βοηθήσει παίκτη με ένα βλέμμα, παρά το γεγονός πως παραμένει αμετακίνητη στον ρόλο της.

 
Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου