Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Μπούτος: «Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα που δεν με κάλεσαν στη φωτογράφηση του σταθμού»

Τί είπε σχετικά με τη Ναταλί Κάκκαβα;

Ο Γιάννης Μπούτος μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @ Star» και  αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκαναν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος σχετικά με την ενδεχόμενη προσθήκη της Ναταλί Κάκκαβα στην ομάδα της εκπομπής που στήνεται στο ΟΡΕΝ για το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, δεν έκρυψε και την πικρία του για το γεγονός πως δεν καλέστηκε στη φωτογράφηση του νέου πρωινού προγράμματος.

«Τα παιδιά ήταν εν βρασμώ, ήταν φορτισμένοι φαντάζομαι, γιατί κι εμείς είμαστε σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς θα γίνει. Δε πιστεύω ότι το είπαν με δόλο ή με σκοπό να βλάψουν την κυρία Κάκκαβα», σχολιάζει το μοντέλο.

«Μπορεί να ακούστηκε άσχημο αλλά ίσως ήταν μια κακή στιγμή», τονίζει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η ενδεχόμενη προσθήκη της Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή θα ήταν πολύ βοηθητική.

«Εμένα μου είχαν πει εξ αρχής ότι θα μιλήσουμε τον χειμώνα για πιθανή συνεργασία. Δεν με κάλεσαν στη φωτογράφηση του σταθμού, απ’ ό,τι κατάλαβα αυτό αφορούσε κεντρικά πρόσωπα του σταθμού. Δεν είχα ενημέρωση» είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Μπούτος.

«Εγώ απλά περιμένω. Δεν είμαι σε κάποια θέση για να ορίζω τα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι χάρηκα κιόλας που δεν με κάλεσαν».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου