Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν μίλησα για επαγγελματισμό στον ANT1, δεν ήταν κάποιο υπονοούμενο για το Open»

Τι είπε για την Μαρία Αντωνά, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και το YFSF;

Στο νέο της ξεκίνημα στον ΑΝΤ1 και στην λήξη της συνεργασίας της με το OPEN αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast @ Star».

«Έχω καλό feeling, είμαι χαρούμενη. Η τηλεόραση έχει πολλά θέματα που τα λύνουμε κάποιες φορές στην πορεία, αν δεν τα βρούμε, αλλά δεν ξεκινάμε με αρνητικό πρόσημο. Όταν μίλησα για επαγγελματισμό στον ANT1, δεν ήταν για να αφήσω κάποιο υπονοούμενο για το Open, απλά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και σίγουρα υπήρχαν λόγοι που επέλεξα να είμαι εδώ, δεν έχει να κάνει όμως, με το αν ήταν επαγγελματίες ή όχι».

Αναφορικά με τους πρώην συνεργάτες της:

«Η Μαρία Αντωνά δεν ήταν η μόνη που δεν ακολούθησε. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης κι ο Δημήτρης Σαράντος ήταν κι αυτοί. Σίγουρα, αν μπορούσα να πάρω όλη την ομάδα μου, θα την έπαιρνα. Το γιατί και το πώς δεν είναι η ώρα να το συζητήσουμε. Λόγοι υπάρχουν για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρουν τον κόσμο. Την τελευταία φορά που μίλησα με τη Μαρία Αντωνά και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη δεν είχαν δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά κι εννοείται ότι θα πάω στον γάμο της, όταν γίνει».

Τέλος, για το Your Face Sounds Familiar, ανέφερε:

«Αν γίνει τελικά το YFSF είναι πιθανό να το παρουσιάσω. Όσον αφορά στο πρότζεκτ που ετοιμάζω με τη Μαρινέλα, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου