Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Είναι η ευκαιρία να ξεκαθαριστεί αυτό»

Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος;

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Κώστας Τσουρός για τη νέα του εκπομπή στο Mega με τίτλο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη σύγκριση που θα υπάρξει με την Ναταλία Γερμανού, με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν, λόγω της ώρας μετάδοσης των εκπομπών τους.

«Όλα καλά. Η προετοιμασία μίας καινούριας εκπομπής έχει τις δυσκολίες της, το άγχος της και τα αναπάντεχα» είπε αρχικά και συνέχισε για την Ναταλία Γερμανού:

«Δεν ξέρω αν θα είμαστε απέναντι πρώτον, δεύτερον για αυτό που λες -γιατί το άκουσα που το λέγατε και ίσως είναι η ευκαιρία να ξεκαθαριστεί- είχα πει όταν είχα φύγει από την Ναταλία πως δεν θα πήγαινα απέναντί της γιατί τότε συζητούσα με το Mega για να κάνω εκπομπή. Τη στιγμή που έφυγα από την Ναταλία. Δεν είναι ωραίο όταν φεύγεις από μία εκπομπή, την επόμενη σεζόν να είσαι απέναντι. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν η Ναταλία είναι δέκα χρόνια στην ίδια ζώνη, εγώ δεν θα μπορούσα να πάω απέναντι. Αυτό εννοούσα ότι δεν θα πήγαινα ποτέ τη συγκεκριμένη στιγμή απέναντι στην Ναταλία».

«Με την Ναταλία μιλάμε συνέχεια. Η Ελεονώρα Μελέτη το ήξερε τον Ιούνιο όταν φύγαμε. Δεν είναι ότι περίμενα να μου πει κάτι» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου