Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Κατσούλης: Η ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο instagram

«Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπός μου»

Ως πρώην σύντροφοι συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό του «Survivor» αρχικά ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Μετά την κοινή τους εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισαν να ενώσουν ξανά τις ζωές τους και από τότε είναι αχώριστοι.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και το «All Star Game» με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, οι δυο τους αναρτούν καθημερινά, στιγμιότυπα και βίντεο στο Instagram.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση. Αυτή τη φορά έκανε μία ερωτική εξομολόγηση δημόσια στη σύντροφό του με μια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

«Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης, είναι η δική μας ιστορία. Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με ΑΓΑΠΗ και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι, αγκαλιά! Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου!» έγραψε ο νικητής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου