Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Κατσούλης: Μετά τον Γιώργο Πατούλη, υποψήφιος στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

Η ανάρτηση του νικητή του «Survivor»

Το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης ανακοίνωσε το νέο του βήμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ύστερα από την διπλή νίκη στο «Survivor», ο νεαρός επιχειρηματίας αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έτσι, αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης είχε στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Πατούλης πριν εκείνος αποσυρθεί από την κούρσα της Περιφέρειας Αττικής. Το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς και… ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να βρεθεί στο πλευρό του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και νυν υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής.

Γι’ αυτό και ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από την οποία και εξηγεί στους διαδικτυακούς του φίλους τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βρεθεί σε αυτόν τον πρωτόγνωρο, για τον ίδιο, στίβο μάχης.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής. Πέρα από το γεγονός ότι τον θαυμάζω, νιώθω ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μας ενώνει! Στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές. Με την απεριόριστη αγάπη και στήριξή σας, μου δώσατε πολλά αναδεικνύοντάς με νικητή δύο φορές στο ελληνικό Survivor».

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανταποδώσω, προσφέροντας για το κοινό καλό! Με σεβασμό και ταπεινότητα ζητώ να μου δώσετε την δυνατότητα να “αγωνιστώ” αυτή τη φορά για την Αττική, τον τόπο που ζω, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά κι αγαπώ. Χωρίς πολλά λόγια, με έργο! Και με οδηγό το Νίκο Χαρδαλιά να πάμε την Αττική Μπροστά» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης δημοσιεύοντας δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα πλάι στον Νίκο Χαρδαλιά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου