Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου για Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Κατάλαβε τι είπε; Πείτε μου τουλάχιστον ότι ζήτησε συγνώμη»

Δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα είπε η δημσιογράφος

Τα όσα ανέφερε η Αλεξάνδρα Δουβαρά στον αέρα της ΕΡΤ σήμερα το πρωί έχουν σχολιαστεί από πολύ κόσμο στα social media αρνητικά.

Θυμίζουμε πως ανέφερε στον αέρα: «Το μόνο ευτύχημα, θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου, το μόνο ευχάριστο λοιπόν είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς».

Η Ιωάννα Μαλέσκου που αυτές τις ημέρες έχει αποφασίσει να μην ανεβάζει τίποτα για τις φωτιές, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα τα παραπάνω….

imaleskou_363298640_137066482748794_6542124107133667458_n.jpg

«Αυτό ειπώθηκε όντως από τη δημοσιογράφο (της ΕΡΤ); Έχω σοκαριστεί. Κατανοώ την ένταση και την επιβεβλημένη ταχύτητα στην περιγραφή και εκφορά λόγου. Πόσο μάλλον σε αυτή την ατέρμονη τραγωδία με τις πυρκαγιές που ζούμε κάθε καλοκαίρι.

Η επιλογή όμως των λέξεων είναι εκκωφαντική. Κατάλαβε τι είπε; Δεν έχω ιδέα ποια είναι η δημοσιογράφος και δεν με αφορά κιόλας. Πείτε μου ότι τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. Μια στοιχειώδη συγγνώμη σε ανθρώπινο επίπεδο για αυτές τις ψυχές. Τις ψυχές που δεν γνωρίζουν εθνικότητα.

Δεν θέλω να περιγράψω πώς νιώθω. Μπορεί να μην αναρτώ από τις φωτιές ή όσα συνταρακτικά συμβαίνουν γύρω μας, ασχέτως τι σκέφτομαι, τι νιώθω και τι εύχομαι. Τουλάχιστον δεν «ματώνω» ψυχές με τις λεπίδες του λόγου», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου