Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το νέο του επαγγελματικό βήμα του Αλέξανδρου Σκουρλέτη

Σε ποια σειρά θα τον δούμε;

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ήταν ένα από τα πρόσωπα που είδαμε να ολοκληρώνουν την πορεία τους στην σειρά «Η Γη της ελιάς» πριν από το φινάλε του Β’ κύκλου, ο οποίος υποδύθηκε με επιτυχία τον ψυχικά διαταραγμένο κατά συρροή δολοφόνο.

Ο ρόλος του τηλεοπτικού Αλέξη τελείωσε με άκρως δραματικό τρόπο, καθώς ο ήρωας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύντροφό του, Μυρτάλη, που ενσάρκωσε η Αφροδίτη Λιάντου, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Μετά την αποχώρηση του από τη σειρά, ο ηθοποιός έκλεισε την επόμενη τηλεοπτική του δουλειά.

Σύμφωνα με το «Μytv» ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης εντάσσεται στο καστ της νέας και πολλά υποσχόμενης δραματικής σειράς εποχής του ALPHA με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας», που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται να υποδυθεί έναν γιατρό από τον Τύρναβο, ο οποίος γνωρίζει και μπαίνει δυναμικά στη ζωή της κεντρικής ηρωίδας, της Ιουλίας, τον ρόλο της οποίας έχει αναλάβει να υποδυθεί η Ευγενία Ξυγκόρου. Ο γοητευτικός γιατρός, λοιπόν, ερωτεύεται παράφορα την όμορφη κοπέλα και τη διεκδικεί με πάθος, προκαλώντας απρόσμενες εξελίξεις

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου