Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Η μειοψηφία τα κάνει αυτά, υπάρχει και ο Ψαριανός που μας έχει δείξει τον δρόμο»

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο ενδεχόμενο να αλλάξει κόμμα στο άμεσο μέλλον.

Για την προσπάθεια να βρεθεί στον στίβο της πολιτικής παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο ενδεχόμενο να αλλάξει κόμμα στο άμεσο μέλλον.

Τι προβλέπεις για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, άντρα ή γυναίκα;

Ικανότητα θέλω, δεν με ενδιαφέρει το φύλο, δεν είναι θέμα ισότητας η ηγεσία ενός κόμματος. Θέλω ικανό άνθρωπο να έχει κάτι να πει.

Κόμμα αλλάζεις; Αν αύριο σου γίνει μια πρόταση από άλλο κόμμα;

Όχι, Χριστός και Παναγία! Όχι… Δεν είναι το κόμμα ομάδα ή «φανέλα» που θα πάρεις καλύτερα λεφτά και θα πας αλλού.

Δεν θα είσαι ο πρώτος που θα το κάνει…

Το καταλαβαίνω, υπάρχει και ο Ψαριανός που μας έχει δείξει τον δρόμο. Η μειοψηφία τα κάνει αυτά, συνήθως βρίσκεσαι σε χώρους ιδεολογικούς. Δεν λέω ότι είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ και θα μείνω για πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να αλλάξει όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην με καλύπτει ή να μην με εκφράζει, οπότε είναι λογικό ότι όχι μόνο ως πολιτικός, αλλά και ως πολίτης, πρέπει να εκφραστείς κάπου, αλλά ιδεολογικά συνήθως, στην πολύ μεγάλη του βάση, όσο πιο γραφικά μπορείς να το δεις, σε κάποιο χώρο πρέπει να βρίσκεσαι. Αυτές οι ιδεογικές διαφορές που έχει η Δεξιά με την Αριστερά δεν γεφυρώνονται τόσο εύκολα…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου