Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Δεν είμαι από αυτούς που θα ξεκατινιαστώ, ίσως γι’ αυτό δεν τους κάνω»

Τί είπε για τις διαφημίσεις τελεμάρκετινγκ που έκανε;

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση καθώς και για το αν της έχουν γίνει προτάσεις για να επιστρέψει.

«Όταν δεν έχεις προτάσεις ή οι προτάσεις που έχεις είναι κάτι που ίσως δεν το θέλεις, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στην τηλεόραση, κάθομαι σπίτι μου. Αν μου κάνει πρόταση κανάλι για το Σαββατοκύριακο, θα του πω “γεια σου κανάλι, θέλω”. Εγώ το ξεκίνησα το Σαββατοκύριακο. Δεν λείπω από την τηλεόραση. Υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι που κάνουν εκπομπές. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για πάνελ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ξεκατινιαστώ, ίσως για αυτό δεν τους κάνω».

Σχολιάζοντας τον Θανάση Πάτρα που από παρουσιαστής είναι στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη είπε:

«Η Ελεονώρα δεν έχει πάνελ, αυτή είναι η διαφορά, έχει καταφέρει να έχει μια παρέα».

Για τις διαφημίσεις τελεμάρκετινγκ που έχει κάνει είπε:

«Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία δημοσιογράφος που κάνει διαφήμιση. Η εταιρεία αυτή τα έσκαγε, τα ακούμπαγε σε ό,τι εκπομπή έκανα οπότε το λιγότερο που θεώρησα είναι να κάνω διαφήμιση για αυτή την εταιρεία. Βγαίνουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Δεν έχω ανάγκη κανένα τους. Κριτική είναι δεκτή. Το να βγάλει ο άλλος τη χολή του… Τι κακό έχει το τελεμάρκετινγκ;».

«Είμαι ένα βαθιά κομπλεξικό άτομο που ντρέπεται. Σηκώνω τηλέφωνο για άλλους. Έχω κάνει όμως τηλεφώνημα, έχω στείλει μήνυμα, είπα θα ρίξω τα μούτρα μου».

«Εννοείται ότι έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν ο πατέρας μου, δεν θες να ξέρεις πώς το έμαθε. Μιλάς για έναν άνθρωπο της νύχτας, Μανιάτη, Δεν μπορείς να φανταστείς πώς αντέδρασε».

Πριν από έναν χρόνο έχασε τη μητέρα της και όπως είπε τώρα είναι χειρότερα καθώς συνειδητοποιεί τον χαμό.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου